dimecres, 2 de desembre del 2009

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

CIRCULAR NÚM. 3

Llombai, 1 de desembre del 2009

Benvolguts amics i amigues:

Volem recordar-vos que el termini d’inscripció per als assembleistes que no presenten comunicació acabarà el dia 19 de gener del 2010, deu dies abans del començament de l’Assemblea.

També volem informar-vos que el termini de presentació de comunicacions ha quedat ajornat fins el 15 de desembre del 2010. Per tant, tots aquells que vulgueu presentar una comunicació, haureu d’omplir la butlleta d’inscripció i haureu de presentar en un full el títol, el nom de l’autor i un resum del vostre treball abans del 15 de desembre, a fi de lliurar-lo als participants juntament amb el material de l’assemblea. El treball a exposar haurà de presentar-se a l’organització i no superarà els 5 fulls, a fi d’administrar amb cura el temps d’exposició. D’altra banda, el treball definitiu i per a publicar no haurà de superar els 25 fulls, a doble espai, i haurà de ser tramés en suport paper i suport informàtic (Microsoft Word 97 o versions posteriors).

Volem recordar-vos, també que les sessions de l’Assemblea d’Història de la Ribera han estat convalidades per la Universitat de València amb 2 crèdits de lliure elecció. L’estudiant que sol•licite la certificació haurà d’ingressar, a més de la matrícula d’inscripció, una quantitat en concepte de gestió administrativa per part del Servei d’Extensió Universitària de la Universitat de València. D’altra banda el CEFIRE- Alzira certificarà l’assistència del professorat de la Comunitat Valenciana que ho sol•licite.

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb l’organització a través de l’adreça electrònica: xiii.assemblea.historia.ribera@gmail.com del blog
http://xiii-assemblea-historia-ribera.blogspot.com o per escrit a:


XIII ASSEMBLEA D’HISTÒRIA DE LA RIBERA
Biblioteca Pública Municipal Sant Joan
Avinguda del marqués de Llombai, 6
Tel. 96 299 05 63
46195 Llombai (València)





Cordialment,
Vicent Climent i Ferrando
Secretari Local d’Organització de la
XIII Assemblea d’Història de la Ribera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.